قابل توجه پذیرفته شدگان بدون آزمون دکتری و کارشناسی ارشد سال 1399
با آرزوی موفقیت و سلامتی برای شما عزیزان به اطلاع می رساند ثبت نام الکترونیکی پذیرفته شدگان مقاطع  دکتری و کارشناسی ارشد  بدون آزمون (استعداد درخشان) از امروز پنجشنبه مورخ 8 آبان ماه 99، در سیستم گلستان امکان پذیر شده است. برای اطلاع از نحوه ثبت نام و مدارک لازم بایستی با توجه به اطلاعیه های ثبت نام الکترونیکی دانشجویان دکتری و ارشد که در روزهای گذشته در تارنمای دانشگاه قرار گرفته است و بر اساس مندرجات اطلاعیه های مربوط به مقطع تحصیلی مرتبط، نسبت به ثبت نام و چاپ گواهی پذیرش غیرحضوری خود اقدام نمائید.
تاریخ های ثبت نام برای دانشجویان بدون آزمون مطابق مهلت تعیین شده در اطلاعیه های ثبت نام دانشجویان ورودی از طریق آزمون سازمان سنجش خواهد بود. از این روی لازم است با توجه به مهلت محدود باقیمانده برای دانشجویان مقطع دکتری، این عزیزان هرچه سریعتر نسبت به ثبت نام الکترونیکی خود اقدام نمایند.
شناسه کاربری و گذر واژه برای ورود به سیستم جامع آموزشی دانشگاه (گلستان) برای پذیرفته شدگان بدون آزمون (استعداد درخشان)  به شرح زیر خواهد بود:

شناسه کاربری: کد ملی ده رقمی + n991  بدون فاصله بین آن ها. به طور مثال : **********n991
گذر واژه: کد ملی ده رقمی

هشتم آبان ماه 1399